Allaolevat käyttöehdot koskevat suomalaisia kuluttajia, tilattaessa Suomeen. Kansainvälisissä tilauksissa pyydämme tutustumaan kuljetusehtoihimme englanniksi.

Tilaaminen

Tilataksesi verkkokaupastamme tulee sinun olla yli 18-vuotias. Sinun ei tarvitse rekisteröityä verkkokauppamme asiakkaaksi, mutta rekisteröitymällä pystyt seuraamaan tilauksesi kulkua. Sitova tilaus syntyy, kun teet tilauksen nettisivustomme www.seimi.fi kautta ja vastaanotat tilausvahvistuksen. Mikäli et saa tilausvahvistusta 24 tunnin kuluessa tilauksestasi, ota yhteyttä Seimi baby collectioniin info@seimi.fi.

Maksaminen

Maksujen välitykseen käytämme suomalaista Checkout.fi -maksujenvälityspalvelua. Voit maksaa Chekout.fi:n kautta kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankeilla ja yleisimmillä luottokorteilla. Checkout.fi -palvelu varmistaa maksun turvallisuuden kaikissa vaiheissa.

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät EU:n sisällä tilattaessa kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron, joka on tällä hetkellä 24 %. Hinnat eivät sisällä lähetyskuluja. Tilaushetkellä ilmoittamamme hinnat ovat voimassa koko ostoprosessin ajan. Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla.

Toimitus

Toimitamme tuotteitamme sekä kotimaahan että kansainvälisesti. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika Suomeen on 3-7 päivää tilausvahvistuksesta. Ulkomaan toimitusten toimitusaika vaihtelee riippuen kohdemaasta, lähetämme tilauksen kuitenkin varastostamme 5 päivän sisällä maksun vastaanottamisesta. Mikäli toimitus jostain syystä viivästyy, olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet aina UPS:n välityksellä, sekä Suomeen että ulkomaille. Saat lähetyksellesi aina seurantanumeron, jolla pystyt seuraamaan toimituksen kulkua osoitteessa www.ups.com. Kun vastaanotat tuotteen, ennen vastaanottokuittausta pyydämme sinua tarkistamaan huolellisesti pakkauksen ja mikäli se on mitenkään vahingoittunut, vaatimaan siitä merkinnän vastaanottotodistukseen, sekä ottamaan pakkauksesta valokuvat ennen avaamista. Ota myös meihin välittömästi yhteyttä info@seimi.fi.

Vaihto ja palautus

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa sen vastaanottamisesta. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli tuotteessa näkyy merkkejä käytöstä tai vahingosta, pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen. Ennen tuotteen palauttamista pyydämme sinua ottamaan yhteyttä info@seimi.fi asiakaspalautustunnuksen saamiseksi.

Reklamaatio

Kaikissa reklamaatioasioissa pyydämme sinua olemaan välittömästi yhteydessä meihin info@seimi.fi. Mikäli tuote tai sen pakkaus on lähetystä vastaanotettaessa vahingoittunut, ennen vastaanottokuittausta huomauta vahingosta kuljettajalle ja pyydä että se kirjataan lähetyslistaan. Mikäli pakkaus on vahingoittunut ota ennen avaamista vahingosta valokuvia.

Ylivoimainen este

Seimi baby collection ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Seimi baby collectionin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta nk. force majeure -seikasta.

Sivustomme immateriaalioikeudet

Sivustollamme www.seimi.fi olevat kuvat, tekstit, tavaramerkit ja muu aineisto kuuluvat meille ja yhteistyökumppaneillemme. Kysythän lupaamme ennen niiden kopioimista ja käyttöä.

Tietosuoja

Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä: seimi baby collection, Kirkkonummi, Finland, tel. +358 9 2211991, info@seimi.fi, y-tunnus 1654839-6
Rekisterin nimi: seimi baby collection nettikaupan asiakasrekisteri 
Rekisterin käyttötarkoitus: asiakasrekisteri on tarkoitettu asiakassuhteen hoitoon. 
Rekisterin tietosisältö: Rekisteri sisältää asiakkaan nimi- ja osoitetiedot sekä puhelinnumeron. 
Säännönmukaiset tietolähteet: Tietosisältö on annettu ostotapahtuman yhteydessä. 
Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle: Tietoja ei luovuteta. 
Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisteriä ei säilytetä manuaalisesti, vaan tiedot on tallennettu ATK-järjestelmään, joka on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Rekisteriä käyttää vain seimi baby collectionin henkilökunta ja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.