SEIMI ENSISÄNKY TAMMI/VALKOINEN Näytä suurempana

SEIMI ENSISÄNKY TAMMI/VALKOINEN

Vauvan ensimmäinen oma sänky. ECO - made in Finland.

Huom - tilaustuote, tiedustele toimitusaikaa info@seimi.fi

Tiedot

Varastossa

420,00 €

Tiedot

Korkeus 81cm
Leveys 50cm
Pituus 82cm
Paino 8,5kg
Materiaali/runko tammi
Materiaali/kangas valkoinen paperinaru
Patja sisältyy: kyllä
Toimitetaan koottavana: kyllä
Pakkauksen mitat: 53 x 85 x 15cm
Valmistusmaa: Suomi
Suunnittelija: Leena Peltonen, sisustusarkkitehti

Lisätiedot

Yksi isoimmista hankinnoista valmistauduttaessa vauvan tuloon on vauvan ensimmäinen sänky. Vauvasi viettää suurimman osan ensimmäisistä elinkuukausistaan nukkuen, joten hyvä sänky on tärkeä paitsi hänelle, myös sinulle.

Seimi ensisänky on tarkoitettu juuri näihin ensimmäisiin, tärkeisiin kuukausiin. Se on tarpeeksi pieni muodostaakseen vauvalle sopivankokoisen pesän, mutta myös kevyt ja helppo liikutella - voit pitää vauvan lähelläsi kaikkialla kotonasi. Nukkuessasi itse, voit pitää vauvan sängyn oman sänkysi vieressä, ja hennosti läpikuultavan paperinarukankaan läpi pystyt pitämään vauvaasi silmällä, tarvitsematta nousta.

Seimi ensisängyn ajaton design ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä arvostetun hankinnan. Voit säilyttää sen paitsi tuleville sisaruksille, myös muistoksi omien lastesi vauva-ajasta - toivottavasti siinä nukkuvat tulevaisuudessa myös omat lastenlapsesi.

Materiaalit:

Seimi ensisängyn tukeva runko on kokopuuta, valintasi mukaan joko suomalaista koivua valkokäsiteltynä tai amerikkalaista tammea. Runko on pintakäsitelty öljyllä, jonka myötä se on paitsi helppo pitää puhtaana, myös täysin lapsiturvallinen ja myrkytön. Kaikki käyttämämme puumateriaali on FSC-sertifioitua (Forest Stewardship Certificate).

Makuukoppa on luonnonvalkoista paperinarukangasta, jonka meille valmistaa suomalainen Woodnotes, tunnettu korkeasta laadustaan. Paperinarukangas on äärimmäisen kestävää, se ei kerää eikä luovuta pölyä ja on allergiaystävällinen. Se on myös helppo irrottaa ja puhdistaa.

Käyttöikä:

Seimi ensisänkyä voit käyttää siihen asti, kunnes lapsi painaa 8kg ja/tai osaa nostaa itse itseään siten, että syntyy putoamisvaara.

Turvallisuus:

Seimi ensisänky on turvatestattu EU-, US- ja Kanadan turvastandardien mukaisesti, ja kaikki turvallisuusvaatimukset on joko saavutettu tai ylitetty.

Valmistusmaa:

Suomi. Seimi ensisänky on mallisuojattu.

Toimitus:

Toimitetaan koottavana sisältäen allergiaystävällisen patjan.

Arvostelut

Yksikään asiakas kommentteja toistaiseksi.

Kirjoita arvostelu

SEIMI ENSISÄNKY TAMMI/VALKOINEN

SEIMI ENSISÄNKY TAMMI/VALKOINEN

Vauvan ensimmäinen oma sänky. ECO - made in Finland.

Huom - tilaustuote, tiedustele toimitusaikaa info@seimi.fi

Kirjoita arvostelu