RINKI i MUSTA Näytä suurempana

RINKI i MUSTA

Jakkara? Syöttötuoli? Molempia!

Huom! Toimitusaika huhtikuu 2019, tiedustele lisää meilillä info@seimi.fi.

Tiedot

179,00 €

Tiedot

Korkeus 56,5cm (istuin) / 72cm (ylätuki)
Leveys alaosan halkaisija 50cm
Paino 5kg
Materiaali/runko suomalainen koivu, lakattu
Turvavyöt sisältyvät: kyllä
Toimitetaan koottavana: kyllä
Pakkauksen mitat: 53 x 53 x 6cm
Valmistusmaa: Suomi
Suunnittelija: Hannu Peltonen, sisustusarkkitehti

Lisätiedot

Rinki i edustaa uutta, kestävää ajattelua. Se toimii paitsi syöttötuolina, myös ihan tavallisena jakkarana, joko lapselle tai aikuiselle.

Voit käyttää Rinkiä syöttötuolina heti siitä alkaen, kun lapsesi osaa itse istua. Kun liität Rinkiin selkänojan (kts. erillinen lisävaruste), se toimii turvatestattuna syöttötuolina ihan pienimmille, n. 6-9kk iästä eteenpäin. Lapsen kasvaessa voit ottaa selkänojan halutessasi pois - lapsesi mahtuu siten varmasti tuoliin koko sen ajan, kun hän tukea ja rajoja ympärilleen tarvitsee. Kun syöttötuoliaika on ohitettu, voitte käyttää Rinkiä tavallisena korkeana jakkarana, juuri niin kauan kuin haluatte.

Kuinka se toimii? Yksinkertaisesti. Kun vastaanotat Rinkisi, voit koota sen jakkaraksi - nopeasti ja helposti. Jos haluat käyttää ympäröivää tukea lapsellesi, avaat vain istuimen alta kolme käsipyörää, nostat keskimmäistä rinkulaa ja kiinnität sen käsipyörillä uudelleen yläasentoon, mitään työkaluja ei tarvita. Mikäli vauvasi tarvitsee selkänojaa, asennat sen myös helposti paikoilleen - siihenkään ei tarvita mitään työkaluja.

Materiaalit:

Ringin tukeva runko on suomalaista koivua lakattuna myrkyttömällä, lapsiturvallisella lakalla. Värilliset rinkulat ovat koivuvaneria, jotka on päällystetty kestävällä ja erittäin helppohoitoisella korkeapainelaminaatilla. Korkealaatuiset materiaalit yhdistettynä Rinkin muotoiluun tekevät siitä yhden markkinoiden tukevimmista syöttötuoleista.

Käyttöikä:

Selkänojan (lisävaruste) kanssa n. 6-9kk iästä, alkaen siitä kun lapsi osaa itsenäisesti istua. Muistathan, että pienen vauvan tulee viettää istuma-asennossa vain hyvin lyhyitä aikoja, jotta selkäranka ja kasvavat lihakset eivät rasitu liikaa. 

Ilman selkänojaa suositusikä n. 18kk iästä eteenpäin.

Jakkarana siitä alkaen, kun lapsesi haluaa käyttää tuoliaan itse - loppupäässä ei ole minkäänlaista ikä- eikä myöskään painorajoitusta, eli voitte käyttää Rinkiä perheessänne huoletta siihen asti, kunnes siinä istuvat lapsenlapsenne!

Turvallisuus:

Rinki i on yhdessä selkänojan kanssa turvallisuustestattu syöttötuolina akkreditoidussa laboratoriossa, ja se saavuttaa tai ylittää kaikki EU-, US- ja Kanadan turvastandardit.

Valmistusmaa:

Suomi. Rinki on mallisuojattu.

Toimitus:

Toimitetaan koottavana, pakkaus sisältää säädettävät turvavyöt. Selkänojapaketti on lisävaruste.

Arvostelut

Yksikään asiakas kommentteja toistaiseksi.

Kirjoita arvostelu

RINKI i MUSTA

RINKI i MUSTA

Jakkara? Syöttötuoli? Molempia!

Huom! Toimitusaika huhtikuu 2019, tiedustele lisää meilillä info@seimi.fi.

Kirjoita arvostelu